2012-01-21 21:47:41• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Halak - Nagyszerű nap vár rád

Napi horoszkóp január 22.-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

 

Az önfejűség most minden eddiginél kevésbé van hasznára önnek. Minden ítéletét inkább tartsa hát magában, mert könnyen kiderülhet már a következő pillanatban, hogy nincs igaza. Talán épp attól kap szeretetet, akit elítélne.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Bikák érzelmei ma olyan magas hőfokra emelkedhetnek, hogy azt talán csak egy tűzoltó tudná eloltani. Vagy a kedvese. Ha nem akarja, hogy érzelmileg lehűtse önt, teremtse meg az alkalmas körülményeket a meghitt együttléthez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

 

Ma nagyon is hatékonynak bizonyulhat. Buzog önben a tettrekészség, és lelkesedése ma sokakat magával sodorhat. A közösségben fejtheti ki most aktivitását, serkentőleg hathat egy kisebb csoport életére a civil szférában.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Érzelemdús napokat él át. Kicsit a hangoltságán is múlik, hogy ezek az érzelmek pozitívak, avagy negatívak-e inkább. Ha az utóbbit érzi eluralkodni magán, próbálkozzon valamilyen relaxációs technikával. Az alkohol, a dohányfüst nem segít!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Tavaszra nagy átalakítást, építkezést tervez: ám ehhez már most el kellene kezdenie beszerezni a szükséges hivatalos papírokat. Különben csak egyel több füstbe ment terv, hiábavaló álom, amit teremthet magának.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Tegnapi tettei ma erősen rányomják bélyegüket a hangulatára. Talán nem csak ön a hibás abban, hogy így alakult. Mégse várja meg, amíg a másik fél lép. Legyen kezdeményező a békülésben. Az erejéből a duzzogásnál többre futja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Azon veheti észre magát, hogy egyre több rossz szokásának válik a rabjává. Nem mintha önmagában elítélendő lenne egy „rossz” szokás is, de ne engedje, hogy eluralkodjanak önön. Mondjon le legalább egy káros szenvedélyéről!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jó napra van kilátása ma a Skorpió szülötteknek. Ha nem is lett úrrá minden gondján, de legalább egy kicsit fellélegezhet. Ünnepelje meg ezt egy hétvégi nagy közös családi ebéddel, vagy mozival. Lényeg, hogy együtt ránduljanak ki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Igaz mondás, hogy az emberek többsége csak akkor tudja értékelni a szépet és a jót, ha már az elveszett a számára. Ön kivétel lehet. Most még meglátogathatja egy régi ismerősét, öreg barátját, akit talán hamarosan már nem.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Izgalmakkal teli napot élhet át. Bármerre is veszi útját, mindenütt meglepetések várják. A világ titokzatos oldala tárulkozik fel ma ön előtt. Ehhez persze ki kell mozdulnia. Hacsak nem a tévéképernyős megoldást választja.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

 

A kisebb összezördülések, viták éppúgy hozzátartoznak az élethez, mint a közös öröm. A fontos, hogy a kettő egyensúlyban legyen. Ha azonban örökös csatamezővé vált az otthona, akkor nagyon el kell gondolkoznia, mit is tett rosszul.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

 

Nagyszerű nap ez a Halak szülöttek számára. Tele van energiával és életkedvvel, az egész világ mintha rózsaszínbe öltözött volna. Talán egy jó hír, vagy csak valami titkos belső sejtelem, ami ezt érezteti önnel. Mosolya a nap ma.

 

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: